Jak w temacie. Miał ktoś do czynienia z takimi zabawkami? Jak to brzmi? Czy efekt jest rzeczywiście taki jak przy kinie domowym 5,1 (a może nawet lepszy, bo bez echa i innych dźwięków) ?
Wysłany: 2007-06-28, 08:13
Jest dobry, ale najwazniejsze jest ze nie trzeba sie bawic z kabelkami.
Ja kiedys codziennie tracilem 10 minut na rozplatywanie kabelków od sluchawek, a te sa super dobre i wifi
_________________ Śmierć jednego człowieka to tragedia, śmierć milionów to statystyka.
Jest dobry, ale najwazniejsze jest ze nie trzeba sie bawic z kabelkami.
Ja kiedys codziennie tracilem 10 minut na rozplatywanie kabelków od sluchawek, a te sa super dobre i wifi
Musze niestety skorygować Twoje teorie. Kilka dni temu wróciłem do tematy kupna słuchawek... i po godzinie czytania for dyskusyjnych na temat sprzętu HiFi dałem się przekonać, że słuchawki wifi za 5k pln odtwarzają dźwięk z jakością przewodowych za 200-300.
Potem poczytałem sobie o słuchawkach z dolnej półki cenowej firm, które robią sprzet lepszy od popularnych soniaszy, filipsów i tomsonów i wybór padł na Sennheiser HD202.
Od kilku godzin siedzę z nałożonymi na uszy słuchawkami - nie jestem melomanem i audtiofilem, ale nawet ja słyszę różnice jakości POLECAM!
_________________ Kto rano wstaje ... ten jest śpiący
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum