Wysłany: 2007-10-17, 08:06
To kiedy w koncu te wybory beda ?
Ja tutaj za granicami naszego ukochanego kraju nic nie wiem. Widzialem zato ostanio w internecie debate miedzy Tuskiem i Kaczynskim. Myslalem ze nie bedzie w tym nic ciekawego, a jednak. Doszlem do waznego odkrycia. Napewno nigdy nie zaglosuje na PO. Pan Donald poprostu pokazal na co go stac, czyli na nic. To poprostu jeden, wielki (za przeproszeniem) duren polityczny. Co oczywiscie nie oznacza ze Jarek Kaczynski jest lepszy. Jako ze nigdy nie interesowalem sie polityka, nie wiedzialem nigdy na kogo glosowac, tak teraz juz wiem ze napewno nie bede sie sluchal kolegów, polskiej "wszechstronnej" mlodzierzy i napewno nigdy nie zaglosuje w wyborach na kogos kogo poprostu nie znam. Po tej debacie dowiadywalem sie potroche tego i tamtego i stwierdzam to co kaziupsv, ze nie ma na kogo glosowac. Nie mam zadnego przedstawiciela i nie bede glosowal, zeby wybrac, jak to mowia "mniejsze zlo".
NIE GLOSUJE I JUZ !
_________________ Śmierć jednego człowieka to tragedia, śmierć milionów to statystyka.
Wysłany: 2007-10-28, 11:23
Jak pozwolimy im rzadzic przez jakis normalny czas (przynajmniej 8 lat) to beda w stanie cos zrobic, tak samo jak PiS, ktorym nikt tego czasu dac nie chcial. Obojetnie czy to PiS, czy PO czy LID, nawet Samoobrona, nie ma znaczenia kto rzadzi wazne zeby rzadzil dlugo, bo w 2 lata nic nie da sie zrobic.
_________________ Śmierć jednego człowieka to tragedia, śmierć milionów to statystyka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum