Harley-Davidson Softail Fat Boy
Szerokie opony, aluminiowe felgi, masywne błotniki, duży zbiornik paliwa – to musi być prawdziwy cruiser. Taki właśnie jest Fat Boy - krążownik pełną gębą. Swą sylwetką i brzmieniem chłodzonego powietrzem silnika Twin Cam’a 96B, o pojemności 1584 cm3, budzi respekt wśród innych użytkowników dróg. Fani marki H‑D mogą nabyć „Grubego Chłopca” w rocznicowym malowaniu Copper Pearl i Vivid Black, w którego skład wchodzą: rocznicowa wstawka na osłonie filtra powietrza i dekla, emblemat z logo firmy wykończony w miedzi, plakietka z numerem w limitowanej serii oraz winylowa wyszywka na kanapie.
Dane podstawowe:
Silnik: chłodzony powietrzem, Twin Cam 96B, o pojemności1584 cm3
Moment obrotowy: 120 Nm przy 3300 obr/min
System zasilania w paliwo: elektroniczny, sekwencyjny wtrysk paliwa (ESPFI)
Skrzynia biegów: 6-stopniowa
Hamulce przód: czterotłoczkowy, jednotarczowy
Hamulce tył: dwutłoczkowy, jednotarczowy
Wysokość siedzenia: 645 mm
Waga: 313 kg
motor po przerubce . poniewaz w podstawowej werscji brzydko wyglada
Motory aż tak bardzo cię kręcą?
Ja też kocham prędkość ale nie na ścigaczu ,bje się że będe mieć wypadek.
Mojej mamy koleżanki syn Rafał zabił się na ścigaczu.Uderzył w busa i żebra mu się wbiły w płuca.
Ostatnio w chyliczkach na wschodniej obok przetwórni eden zabiło się dwóch młodych chłopaków na ścigaczu.
No mnie motory kreca ... ale Ja mysle jak jade.. a nie jade na "pałe". Scigacze sa dla ludzi ktory potrafia sie opanowac... a nie szalaeja na pale... a to ze takich ludzi brak w Polsce to nei nasza wina. Ja jezdze malo scigaczami wole sie przejechac chooperem lub crusierem... jest wygodniej na bank a mocy tam nie brakuje przy pojemnosci 1000+ Dlatego jestem tylko "małym" zwollennikiem scigaczy . Lubie sie raz na jakis czas takim czyms wyszalec. Ale nie na codzien.!
_________________ I am a man who walks alone
And when I'm walking a dark road
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum