Zastanawia mnie fakt, że czasem nie można dogadać się z żadną kobietą... nie wiem czy to tylko ja mam takie spostrzeżenia, czy to ogólnie znana historia...??
Wysłany: 2004-12-15, 13:32
Twoje pytanie nie ma nic wspolnego z tym zeby baby byly glupie. To że czasem nie można dogadać się z żadną kobietą nie znaczy ze sa glupie tylko ze moze ty masz problem z dogadaniem sie z nimi. Wiadomo ze kobiety mysla inaczej itp. i maga byc trudnosci z dogadaniem ale nie z wszystkimi.
_________________ Śmierć jednego człowieka to tragedia, śmierć milionów to statystyka.
Wysłany: 2004-12-15, 21:17
oliwkabizu napisał/a:
i jak trafia na sprytne i przebiegłe kobitki.....to tak się dają robić w bambuko...ze niektorych (chłopaków) bylo mi aż żal...
nie wiem czy wiesz, ale jest wiecej kobitek które daja sie robic w bambuko niz chlopaków. Na jednego chlopaka, siedem dziewczyn wpada... taka jest prawda. Nie chce tutaj sie wymadrzac bo dla mnie kobiety i mezczyzni sa "=".
_________________ Śmierć jednego człowieka to tragedia, śmierć milionów to statystyka.
No własnie. Czy spróbowaliście kiedys wysłuchać kobietę i postarać się ją zrozumieć? Wy faceci, nawet nie podejmujecie takiej próby. Lubicie sobie wszysko ułatwiać, a później zganiacie winę na kobitki. Ale tak juz chyba musi być i tak będzie zawsze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum