Ja byle na Woodstock!! - nie tak duzo razy jak Ty a mianowicie 2 pierwszy raz w Kostrzyniu i musze sie z Toba zgodzic jakos w Zarach bardziej mi sie podobalo. latwiej bylo wszystko znalesc no i ludzi bylo wiecej!!
No ale nie mozna narzekac, klimat zarabisty ludzie tez, piwko tanie muzyka ... czego wiecej potrzebowac!! na te kilka dni!!
wszystkich zachecam nawet jak nie sluchaja takiej muzyki naprawde warto przezyc to..!!
pozdrawiam wszystkich ...!!
jutro postaram sie wrzucic jakies foty ale jako ze aparat zaszwankowal wiec nie wime czy bedzie wiecej niz 1 w duzym formacie , wiem ze wyszlo 7 wielkosci takiej jak moj avatar mnie jwiecej
kajsa bylem w tym roku zebys czytala uwaznie posty bys zauwazyla
jakos kiepski jestem w opisywaniu wrazen , ale bylo zajefajnie - super klimat , mimo ze w kulminacyjnym momencie bylo 300tys ludu spooooro pijanych , prawie nie bylo bujek , i tak co roku , uwielbiam ta impre , nie da sie opisac tego klimatu , trza tam pojechac i to poczuc
_________________ ja kudlaty durnowaty reperoje stare graty
ale sie obudzilam xD teraz wam moego opisac wrazeniajak ktos to czyta ^^
ja bylam pierwszy raz ucieklam z domu <cichoo>:P
najpierw moze podroz jechalam pociagiem super ludzie :):)
a na miejscu ten klimat mmmm miodzio :):) tam trza być tego sie nie da opisac xD
jesli nie wiecie gdzie sa wasze dzieci - są na woodstoku - cytat z telewizji powtarzany czesto gdy trwal woodstok 2000 . eh moj pierwszy woodstok .... ale pojechalem legalnie, mama wiedziala i nie sprzeciwiala sie momo ze mialme 15 lat
CoolKarz czasem trzeba postawic przed faktem dokonanym , majac 14 lat pojechalem stopem do jeleniej gory , mama przez pierwsze kilka dni byla swiecie przekonana ze jestem na wiosce pod bialymstokiem i dzeki temu rok pozniej moglem pojechac stopem do pragi i na woodstok a w nastepnych latach hiszpania , wlochy , belgia .......... itd. wszystko stopem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum