Prawdopodobnie chłopcy z Grójca zrobili jakiegoś"szczepa" (3w1) i sprzedali Rosjanom. Przy prędkośći 100/h nie możliwe aby "zdrawe" auto się zawinęło. Jeszcze się mszczą za Jałtę?
widzialem podobne foty na forum clubu honcy civic , typ przelecial przez latarnie okolo 140 km/h , auto przecielo podobnie jak te audi , ale zespol napedowy nie odfruna , kierowac jechal sam , doznal naprawde lekkich obrazen
coraz bardziej się przekonuję że samochody powinni robić z drewna. Samochód przecięło a drzewo stoi jak stało ledwie trochę kory z niego spadło LOL
jakby auta byly tak twarde niue mial bys szans przy nieco mocnijszym dzwonie, przeciązenie by zabilo na miejscu , auta musza sie odksztalcac zeby dac jakies szanse
To trzeba odpowiednie strefy kontorlowanego zgniotu zrobić, z drewna oczywiście - żywego najlepiej tylko że trzeb aby podlewać samochód ale co tam bezpieczeństwo najważniejsze
Hmm..nie kłuccie siem..Bo widać..Że to Audi...A jak myślicie, jak wolno jezdzą własciciele tak wypasionych fur?!
.... .....
Hmm - mi to wygląda na Audi A3 1,9 TDi (to zgaduję po liczniku) - a takie kilkuletnie auto (bo to nie jest najnowsza wersja) to nie jest jakaś super fura znowu
Niemniej nie chciałbym być w środku w czasie tego wypadku
_________________ "Szerokie masy ludu łatwiej ulegają wielkiemu kłamstwu niż małemu."
To obejżyjcie sobie zdjęcia na tej stronce http://www.112opole.pl/ w dziale Wypadki pod Hasłem "Zginęło czterech ochraniarzy i kobieta". Zaznaczam, że zdjęcia są drastyczne.
Black_Angel, takie posty to może w dziale dla dorosłych - przyznam, że nie widziałem linka (i niechcę) - ale hardcorowe zdjęcia z wypadków są średnio miłe do oglądania
[ Dodano: 2006-04-09, 18:15 ]
Don Vito Carool napisał/a:
Hmm... Ludzka głupota nie ma granic:D
Hmm..nie kłuccie siem..Bo widać..Że to Audi...A jak myślicie, jak wolno jezdzą własciciele tak wypasionych fur?!
.... .....
Tak w sumie to znam kilka osób, które mają fajne audi ... i wcale nie jeżdzą jak wariaci - według mnie nie auto decyduje o tym jak kto jeżdzi - ale do tego trzeba dorosnąć
_________________ Kto rano wstaje ... ten jest śpiący
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum