powiem szczerze ze nie pamietam wiecej niz tyle ze pierwszym wyrazem w szyldzie jest STUDIO (a nie salon).Jest on po stronie marketu ELEA (dawna BILLA) w kamienicy ... idz od Billi w strone Narutowicza i ten salon bedzie w pierwszej kamienicy...bo kikla krokow dalej jest nastepny fryzjer ale to nie ten...elementem rozpoznawczym sa luxfery przeplatajace sie we wnetrzu tak ze wnetrze wyglada raczej ekskluzywnie...
trafisz na pewno..poza tym chyba obok wejscia jest dokladnie tabliczka z numerem ulicy 120 ...
mam nadzieje ze sie nie zawiedziesz
AHA..no i zapomnialabym o najistotniejszym!!poniewaz oni maja tam spory ruch to ja zawsze umawialam sie telefonicznie...oto nr:630-66-81...i koniecznie u Marcina
A mnie się najbardziej podobają takie proste, do ramion - klasyczne. Ja sama zarosłam jak dzika łosza z puszczy, moje włosy sięgnęły pasa. I ciągle się wybieram do fryzjera...
_________________ They say I talk a lil fast, but if you listen a lil faster
I ain't got to slow down for you to catch up, BITCH
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum